Zoran Kesić u elementu: Nije štedio Zeničane, Kasumovića, Karleušu, a ni sebe

Nakon što se karta više tražila u Tuzli i Sarajevu, nemoguće je bilo pronaći i kartu za večerašnji nastup u Zenici koji je od samog početka nasmijao Zeničane do te mjere da nisu štedili smijeh, suze i dugotrajne “potplaćene” aplauze.
Kesić je večerašnji dvosatni nastup u Zenici otvorio zbijanjem šala na okršaj gradskog vijećnika Mensuda Kelešture i gradonačelnika Fuada Kasumovića u kojem je Keleštura fasciklom gađao Kasumovića koji je bio za govornicom.
Večerašnji gost Zeničana bio je raspoložen i da kritikuje nadležne za zrak u Zenici, ali i da čestita Zeničanima na prvom mjestu zagađenosti zraka u Evropi. Dobre rezultate im je zaželio na svjetskom “takmičenju”.

U spektru njegovih šala Kesić se dotakao i penzionera, predsjedništva, odnosa Srbije i Bosne i Hercegovine, afere Jelena Karleuša – Ognjen Vranješ te drugih bh. tema ne štedeći ni sebe, ali ni aktere zbivanja u Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Dvosatni nastup u Zenici nagrađen je velikim aplauzom, a u prilogu pogledajte samo neke od Kesićevih šala na račun Zeničana i drugih.
Izvor: Klix
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com