U jeku skandalozne afere, Jelena Karleuša otišla kod vidovnjaka. Evo šta ga je pitala, a tiče se Ognjena Vranješa…

Diva nema mira! Taman što nekako ubjedi muža da je afera sa Vranješem namještena, iako u to ne bi povjerovala ni djeca, Jelena Karleuša je riješila da pomoću viših sila sazna da li će joj se bivši ljubavnik Ognjen Vranješ vratiti.

Samo nekoliko dana nakon što je u medijima odjeknula vijest da Karleuša ima ljubavnika i pošto su se pojavile njene porno-fotografije, ali i vrela prepiska sa fudbalerom, ona je željela da sazna samo jedno – da li će se nakon skandala pomiriti sa Ognjenom!

Dok je planirala nastup na MAC-u, gdje je kasnije izvela pjesmu “Lajk”, ali i odlazak za Kinu na pokajanje kod muža Duška, Karleuša je prvo svratila kod jednog poznatog beogradskog vidovnjaka, koji je lociran u Novom Beogradu, a kod kojeg odlazi veliki broj poznatih ličnosti.

Jelenu nije toliko zanimalo da li će na putu pokajanja u Kinu uspjeti da ubjedi muža da mu je vjerna kao opatica, već da li će Vranješ i dalje htjeti da bude sa njom. Kako tvrdi izvor blizak JK, koji ju je i zatekao u stanu čuvenog vidovnjaka, ona je bila vidno uznemirena, unezvjerena i tužna.

Razlog je poznat svima od Beograda do Gvanžua!

– Jelena je stigla u večernjim časovima kod našeg poznatog vidovnjaka. Inače, kod njega dolazi veliki broj javnih ličnosti i uglavnom svi pristižu tamo poslije sedam, osam uveče kako ih niko ne bi primjetio. Obično u tim terminima vidovnjak ne zakazuje ostalim mušterijama, ali se desi da se ponekad sretnu vipovci i “običan svijet” – otkriva izvor.

Izvor: Kurir

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com