Građani u strahu beže iz evropskih država i sele se u Mađarsku – OVO SE DOGAĐA

Kako bi pobegli od neuspešnog sna o multikulturalizmu, brojni zapadni Evropljani sele se u Mađarsku.

Skandinavci, Belgijci i Nemci “pobegli su od islama” i postavili kolonije u zemlji Viktora Orbana, piše Wnl.tv.

Sada su Francuzi najnoviji narod koji se sve više iseljava i počinje tražiti novi život u mađarskom glavnom gradu Mađarske, Budimpešti, kako bi izbegli francuski “multikulturalizam”, piše VOE.

“Kulturno obogaćivanje” Francuske izazvalo je da sve više i više njezinih građana bježe u sigurnost Mađarske.

Ovo se prikazuje u novom dokumentarnom filmu ‘Mađarska: Obećana zemlja’ (‘Hungary: The Promised Land), koji se ove nedelje emituje na francuskoj televiziji, piše France Info.

Dokumentarac opisuje živote nekih Francuza koji su napustili Francusku i pronašli novi život u Budimpešti.

Građani koji su napustili teško prenaseljena predgrađa Pariza sa imigrantima su više puta bili napadnuti i opljačkani, kao što je mlada žena po imenu Elsa opisala: “Mislim da, kada ste gospodar vaše zemlje, u osnovi, u doba globalizacije migrantski faktor ulazi u igru.”

Ali ona nije sama. Stopa iseljavanja među zapadnim Europljanima, uključujući i brojne Nemce, koji se sele u Budimpeštu i ostale mađarske gradove kako bi pronašli utočište od masovne migracije i njezinih štetnih posledica, je u porastu.

Mađarski patriotski, odlučni, principijelni i dosledni vođa, premijer Viktor Orban, održao je govor dobrodošlice 2017. godine:

“Pustićemo u zemlju istinske izbeglice: Nemce, Skandinavce, Francuze i Italijane, prestravljene političare i novinare koji ovde u Mađarskoj žele pronaći Evropu koju su izgubili u svojim domovinama”.

Webtribune.rs

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com